Undvik svett under armarna med våra svetttransporterande t-shirts

Visste du att vi har ett stort utbud av Carhartt t-shirts och sweatshirts som bland annat bekämpar svett och fläckar?

Det är tack vare Carhartt Force® Technology.

Vill du lära dig mer om denna teknik och vad den verkligen kan göra? Läs med i den här artikeln när vi fördjupar oss i Force®-teknologin och visar vilka Carhartt-produkter som innehåller Force®.

carhartt_outdoor

En produktteknik du inte klarar dig utan.

Carhartt Force®-teknik bekämpar svett och fläckar. Force® är inte ett material. Force® är en samling produktfunktioner och fördelar för dig.

Om du ser Force® på en produkt kan du vara säker på att den alltid innehåller följande teknologier: Fast Dry®-teknik, som gör produkten svetttransporterande. Anti-odor®, som bekämpar lukt och Stain Breaker®-teknik som gör att kläderna ser bättre ut under en längre period.

Summan av kardemumman är att Force arbetar hårdare, dag ut och dag in för hårt arbetande män och kvinnor till ett rimligt pris. Om produkten säger Force kan du vara säker på att den har utvecklats för att ha din rygg. Oavsett om du är ute i solen eller i verkstaden behöver du fuktavledande kläder och utrustning som klarar allt som dagen har att erbjuda.

När nålen på termometern fortsätter att tumla kommer Carhartt Force® till sin rätt. Förutom fukt- och luktkontroll är Carhartt Force®-utrustning lätt och mångsidig, vilket håller dig på optimal komfort under hela dagen.

Carhartt – Force Flex Pocket T-shirt

En bekväm t-shirt som transporterar svett och fukt. Denna t-shirt, som även finns i långärmad, är gjord i en Relaxed Fit, vilket ger en avslappnande passform. Med släta och platta sömmar bidrar den till en mjuk och otroligt skön t-shirt.

Ut i naturen

När du går ut i naturen rekommenderar vi alltid att du väljer en Force®-produkt.

Det fina vädret är här för att stanna, och med sommaren precis runt hörnet har du garanterat massor av utomhusaktiviteter inplanerade.

Innan du packar din väska och din friluftsutrustning och ger dig ut på äventyr tycker vi att du ska fundera på om du har bra och rejäla kläder. Vi tycker inte att du ska kompromissa med kvaliteten på dina kläder. Välj därför någon av våra Carhartt Force® T-shirts eller Sweatshirts så att du slipper svettas och risken att bli sjuk.

Sweatshirts med Carhartt Force Teknologi

Lyssna på videon nedan när vår försäljningschef Claus berättar lite om vår populära Force-hoodie från Carhartt och vilka funktioner den faktiskt har.

Carhartt – Force Delmont Hættetrøje, Grafisk logga

Denna Carhartt Force Delmont Hoodie kommer med en smutsavvisande finish, vilket gör det enklare och snabbare att tvätta av smuts från skjortan. Luvtröjan är tillverkad med vår FastDry®-teknologi, som transporterar bort svett och luft från tyget.

carhartt_canvas_camo_patch_cap
kort logoer
kort logoer