Upplev Skandinaviens största Carhartt showroom på Feiber

Få personlig och professionell vägledning

Vår personal kan klä dig i Carhartt, oavsett vem du är. Hos oss får du inte samma känsla som i någon annan klädbutik. Vi vill att du ska få en upplevelse – det är därför vi har prioriterat att skapa ett universum som speglar Carhartts stil och värderingar. I vårt showroom finns alltid personal redo att hjälpa dig. Vi tvekar inte att kalla våra anställda för nördar inom Carhartt-kollektionerna. Hos oss är du alltid i goda händer – oavsett om du är hantverkare, letar efter ditt nästa par overaller och skyddsskor, eller helt enkelt behöver friluftskläder av god kvalitet. 

På Feiber är det ingen hemlighet att vi har anammat många av Carhartts kärnvärden. Autenticitet har alltid varit en nyckelfaktor för Carhartt, och hela grunden för deras fortsatta framgång. Deras starka historia kring arbetande människor består än idag – det är därför vi också har förtroende och lojalitet gentemot Carhartts material och teknologier.​​  Det övergripande fokuset på kvalitet och hållbarhet förblir detsamma – allt är utvecklat på konsumentfeedback. Carhartts visioner driver vår personal – precis som Hamilton Carhartt vill vi växa med hjälp av feedback och en service i toppklass som gör att du vill välja oss som din Carhartt-återförsäljare.

MERCHANDISE THAT IS HONESTLY MADE TO GIVE SERVICE WILL CREATE A LASTING FRIENDSHIP.

Hamilton Carhartt
Founder, Carhartt

Stort utbud av Carhartt arbets- och friluftskläder

Sedan Carhartts början som en ödmjuk tillverkare av overaller för arbetarklassen har Carhartt blivit ett varumärke med kanske den bredaste publiken av något klädmärke. Både hantverkare, jägare, fiskare och skridskoåkare värdesätter Carhartts kvalitetskläder och igenkännliga design. Carhartts signaturtextil, det slitstarka tyget “brown duck”, har blivit synonymt med en kvalitetsstämpel på arbets- och utomhuskläder. Även om Carhartt idag har tagit ett stort steg in i streetwear-modescenen, är varumärket fortfarande en stark symbol för dess utgångspunkt: den ödmjuka, hårt arbetande amerikanen. Carhartt, som några av de enda i världen, har lyckats behålla sin äkthet när det kommer till funktionella och professionella arbetskläder, samtidigt som de anpassat sig till samhällets nya dynamik – de säljer skogshuggarskjortor och cargobyxor för både hantverkaren och baristan.

Se, känn och prova alla kollektioner i vårt showroom

Är du tveksam till vilken storlek du använder i till exempel arbetsbyxor eller skyddsskor? Storlekarna kan variera och inget märke är det andra likt. I vårt showroom har du möjlighet att prova alla våra produkter, så du är säker på att välja en storlek som ger dig störst komfort. På så sätt har du även möjlighet att beställa kläder från vår webshop, feiber.se, i framtiden. Vårt showroom är inrett så att det ger dig en tydlig överblick över vårt utbud. Den är designad för att inspirera och ge dig känslan av den råa och rustika arbetsatmosfären från USA på Hamilton Carhartts tid. Tveka inte att titta förbi – du är alltid välkommen.

Se vårt onlineutbud av populära Carhartt-kategorier:

Slitstark, funktionell och hållbar

Overalls

Vi skyddar dina fötter

Säkerhetsskor

Stretchmaterial för ökad rörlighet

Arbetsbyxor

Behåll dina förmåner och köp via ditt byggnadsmarknadskonto

Är du hantverkare och kommer från ett svenskt byggföretag har vi något extra till dig här.
Har du redan ett konto hos ett svenskt byggföretag eller annan Feiber återförsäljare? Om du är van att handla arbetskläder i vårt showroom eller hos ditt lokala byggföretag kan du därför spara tid och handla direkt online. Du väljer “Betala med återförsäljarkonto” i kassan och anger vilken återförsäljare du vill handla via. Vi fixar resten

Besök oss under våra öppettider

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt showroom i Hvidovre. Se våra öppettider nedan:

Måndag: 9-15
 
Tisdag: 9-15
 
Onsdag: 9-15
 
Torsdag: 9-18
 
Fredag: 9-14

Vi ses!
kort logoer
kort logoer