Ett varumärke du kan lita på

När Steel Blue grundades 1995 siktade vi på att vara bäst, snarare än bara störst. Nu är vi båda! Tack vare ett antal smarta nya teknologier som vår Trisole® komfortteknologi och Ortho Rebound® fotsula har vi blivit Australiens ledande leverantör av arbetsstövlar, som erbjuder förstklassig säkerhet, långvarig hållbarhet och vår oöverträffade 100% komfortgaranti. Efter att ha blivit Australiens ledande tillverkare av skyddsstövlar introducerades vi på den europeiska marknaden 2004.

Uppnå bättre fysisk hälsa

Vi vet alla att våra fötter hjälper oss att ta oss från A till B, men för varje steg absorberar de också upp till dubbelt din kroppsvikt i belastning. Alla problem med dina fötter kan få hela din kropp ur balans och orsaka smärta och obehag.

Det är därför det är så viktigt för ditt allmänna välbefinnande att bära stödjande, bekväma och lämpliga arbetsstövlar. Gladare fötter betyder mindre fysisk trötthet och mer produktivitet.

Steel Blue har utvecklat vårt unika utbud av bekväma, lätta, premium arbetsstövlar så att du kan uppnå bättre fysisk hälsa.

Steel Blue garanterar komfort och kvalitet på våra arbetsstövlar med vår 30-dagars 100% komfortgaranti.
Vi var de första tillverkarna av skyddsskor i världen som gav ett så solidt löfte. Så vi är säkra på att Steel Blue har rätt arbetsstövlar för dig.

30-dagars 100% komfortgaranti

Officiel Steel Blue i Sverige

På Feiber är vi en officiell Steel Blue-partner i Sverige.
Det betyder att du alltid kan hitta hela kollektionen och de senaste stilarna här på sajten. 

Se valda Steel Blue kategorier:

Slitstark, funktionell och hållbar

Säkerhetsstövlar

Se alla skyddsstövlar

Säkerhetsstövlar

Ta hand om dina fötter och stövlar

Tillbehör

Behåll dina förmåner och köp via ditt byggnadsmarknadskonto

Är du hantverkare och kommer från ett svenskt byggföretag har vi något extra till dig här.
Har du redan ett konto hos ett svenskt byggföretag eller annan Feiber återförsäljare? Om du är van att handla arbetskläder i vårt showroom eller hos ditt lokala byggföretag kan du därför spara tid och handla direkt online. Du väljer “Betala med återförsäljarkonto” i kassan och anger vilken återförsäljare du vill handla via. Vi fixar resten

kort logoer
kort logoer