Märket Carhartt

Carhartt är ett av de kändaste märkena på marknaden, från vardagskläder, friluftskläder och arbetskläder — så självklart ingår det i vårt sortiment på Feiber. Vi säljer allt från kläder för både herr och dam, skor och accessoarer som handskar, kepsar, mössor och mycket mer. Om du letar efter kläder som håller länge, hanterar slitage bättre och har en bra passform, då är Carhartt rätt val.

Carhartt har lyckats skapa produkter som inte bara lever upp till förväntningarna på användbara och funktionella kläder, utan även möter de modetrender som är på gång. Du kan därför alltid förvänta dig att produkterna du köper från Carhartt både är smarta och hållbara.

Vi rekommenderar absolut Carhartt till alla kunder som antingen har ett fysiskt jobb av något slag eller som har en aktiv livsstil, vare sig det är jakt, vandring eller fiske. Många av produkterna från Carhartt är vattentäta, vindtäta, töjbara och svetttransporterande. Dessutom har Carhartt kläder för varje säsong, då de både producerar t-shirts och shorts för sommaren, men även har termobyxor och vinterjackor för de kalla vintermånaderna. Med andra ord – Carhartt har något för varje smak och varje tillfälle.

På denna sida kan du se alla produkter som vi säljer från Carhartt. Dessutom har du även möjlighet att läsa ännu mer om det fantastiska och mångsidiga varumärket som vi är stolta återförsäljare av.

Vårt urval av Carhartt produkter

På Feiber har vi ett av Sveriges största urval av Carhartt produkter, så du kan utan tvekan hitta det du letar efter. I vårt sortiment finns bland annat allt för underkroppen, inklusive Carhartt byxor, hängselbyxor, cargobyxor och shorts. Cargo-modellen är särskilt lämplig för hantverkaren eller den aktiva livsstilen, där verktyg måste tas med så att du kan ha dem nära till hands. Vi har erfarit från många av våra kunder att att ha sina verktyg med sig sparar dem mycket tid och utmaningar, därför kan vi absolut rekommendera cargobyxor eller shorts för hantverkaren eller till en aktiv vardag med bland annat jakt eller fiske.

Självklart har vi också allt du kan tänkas behöva till kläderna ovan. Vi har jackor för både jobb och fritid. Fördelen med Carhartt jackor är att de har en bra passform och är vatten- och vindtäta. Dessutom har vi även jumprar och T-shirts, som följer alla modetrender i fantastisk kvalitet med bra material. Därför kan du hitta något som får dig att passa in i den stil du ser på stan eller bland dina kollegor, även i arbetskläder.

Feiber säljer även både vanliga vardagsskor och arbetsskor. Vad gäller vardagsskor har vi bland annat sneakers och chelsea boots, som passar till de flesta tillfällen samtidigt som de är bekväma för längre promenader eller en aktiv vardag. Vi har även arbetsskor, inklusive skyddsskor, som nu är ett krav på många arbetsplatser. Skyddsskorna är både vattentäta och halkfria.

Dessutom har vi ett brett utbud av olika Carhartt tillbehör såsom väskor, inklusive bältesväskor, necessärer, duffelbags och axelväskor. Dessutom har vi även en hel del tillbehör som strumpor, mössor, skärp, hundtillbehör och mycket mer. Därför är vi helt övertygade om att du kan hitta allt du behöver just här hos Feiber.

Arbetskläder från Carhartt

Carhartt är en gigant på marknaden när det kommer till arbetskläder. Med sitt fokus på funktionalitet, hållbarhet och detaljer säkerställer Carhartt gång på gång produktionen av kläder, ytterkläder och skor till de hårt arbetande hantverkarna eller liknande. Carhartt erbjuder både arbetskläder för sommaren med sina cargoshorts som har många fickor där du kan förvara de små sakerna som du använder kontinuerligt under dagen. Dessutom har Carhartt även för de kallaste vintermånaderna med sina funktionella vinterjackor eller termokläder.

Historien bakom Carhartt

Carhartt är ett av de äldsta märkena inom mode och arbetskläder med etableringen 1889. Anledningen till att Carhartt etablerades var att ägaren Hamilton Carhartt upplevde bristen på bra, funktionella och slitstarka arbetskläder för de många järnvägsarbetarna. Det var därför han satte sig för att skapa ett varumärke som hade som uppdrag att producera arbetskläder som är slitstarka och tåliga.

Idag används Carhartt av allt från hantverkaren till de mest stilmedvetna män och kvinnor i hela landet. Detta eftersom det är ett varumärke som har förstått idén med att kombinera funktionella kläder som följer modetrender. Det är därför normalt att se Carhartts kläder på byggarbetsplatser på grund av den goda kvaliteten, men samtidigt hittar du även Carhartts Work In Progress-linje på stan. Det är modekläder som lyckas kombinera bra kvalitet med stil.

kort logoer
kort logoer