Bli vän med Dux

Carhartt har introducerat ett nytt yttertyg i sin FW21-kollektion, som går under namnet: Super Dux.

Det är en textil som med tillägg av Rain Defender och Wind Fighter är perfekt för det svenska vädret. Ett väder som ofta kan vara stressigt för dig som arbetar utomhus och som behöver hålla dig torr och varm.

Carhartt har din rygg 24/7

Denna helt nya jacka från Carhartt är gjord för hårt arbetande människor som älskar att utforska naturen och utomhus. Jackans många funktioner och teknologier bekämpar både vind, regn och rör sig tillsammans med dig. För varje rörelse du gör. Rörelse för rörelse.

Dessutom är den lättare, men ändå mer hållbar än något annat yttermaterial.

Carhartt FW21 kollektion. Super Dux Kappa, kvinna.
Carhartt FW21 kollektion.

Carhartt Super Dux Katalog Cover från 1931.
1931 Carhartt Katalog Cover.
1972 Carhartt Super Dux Camouflage Hunting Coat.
1972 Camouflage Hunting Coat.
Carhartt FW21 kollektion. Super Dux Kappa, Herr.
Carhartt FW21 kollektion.

Historien bakom Super Dux

Super Dux utvecklades redan år 1930 och designades som ett tekniskt verktyg för jägare. Produkternas popularitet ökade under 50-, 60- och 70-talen, men minskade sedan. Ända fram till nu, när Super Dux äntligen är tillbaka igen. Tillbaka och redo att upprepa succén precis där den hör hemma. Nämligen i naturen.

Oöverträffad utomhusprestanda

Du behöver inte längre nöja dig med en regnjacka som inte ens skulle hålla två dagar på en arbetsplats. Med Super Dux får du den hållbarhet du är beroende av och behöver. Från de ikoniska Carhartt arbetskläderna till prestanda som passar bäst utomhus. Super Dux är allt-i-ett-lösningen.

Från dina mest ansträngande arbetsdagar till de vilda helgäventyren, Super Dux skyddar dig. Oavsett var du går.

Funktionalitet i grunden

Denna jacka från Carhartt innehåller de mest ikoniska delarna av Carhartts arbetskläder samt de mest avancerade teknologierna som ger oöverträffad utomhusprestanda.

  • Rain Defender®-teknologin ger en hållbar vattenavvisande yta som låter vattnet glida av jackan.

  • Rugged Flex®-produkter uppfyller Carhartts definierade standarder för stretch, vilket säkerställer dig bättre rörlighet när du använder kläderna. En annan funktionalitet som väcker spänning är den ökade rörelsefriheten som denna jacka ger. Med den inbyggda Rugged Flex®-tekniken säkerställer du bättre rörlighet.

  • Wind Fighter®-tekniken ger en vindtät yta. Jackan har ett membran som gör jackan motståndskraftig mot blåsande vindar. Med denna jacka är du säker från vinden eftersom den har ett membran.
kort logoer
kort logoer