Hundetilbehör från Carhartt

När man tänker på Carhartt, förknippar man ofta varumärket med hög kvalitet, hållbarhet och tillförlitlighet. Det amerikanska varumärket har sedan sin etablering varit känt för sitt robusta arbetskläder, så det kommer som en överraskning för många att de också har utökat produktlinjen med tillbehör för våra fyrbenta vänner. Carhartts hundetillbehörKombinera deras ikoniska kvalitetsstandarder med komfort och stil, skräddarsydda för hundarna.

När det gäller aktiva hundar som älskar utomhusäventyr har Carhartt skapat ett sortiment av produkter som är utformade för att motstå de tuffaste förhållandena. Deras Hundesnören och hundhalsband de är tillverkade av slitstarkt nylon och förstärkta med robusta sömmar som klarar av daglig användning och kraftigt drag. Dessutom har Carhartt även utvecklat vattentäta och andningsbara Hundtäcke, som skyddar mot vind, regn och kyla.

I denna artikel går vi närmare in på några av deras mest populära produkter och undersöker hur de lever upp till Carhartts rykte om hållbarhet, styrka och stil.

Se hela vårt sortiment av hundtillbehör här.

Carhartt är känt för att leverera produkter av hög kvalitet – och deras hundhalsband är inget undantag. är inget undantag. Carhartts hundhalsband är tillverkat av det hållbara 500 Denier Cordura® Nylon-materialet, vilket garanterar enastående slitstyrka och lång livslängd. Många av halsbanden är utrustat med en plasthållare som säkert håller den överflödiga snöret på plats för att förhindra irriterande ändar. Komfort och praktisk användning är avgörande element som Carhartt har tagit hänsyn till i utvecklingen av hundhalsbanden. Den effektiva tri-glidefunktionen i mässing gör det enkelt att justera storleken och säkerställa den perfekta passformen för din hund. Ett av de unika kännetecknen för Carhartts hundhalsband är den broderade Carhartt-logotypen på sidan, vilket ger en extra touch av stil och kvalitet. Med Carhartts hundhalsbandmed Carhartts hundehalsbånd kan du vara säker på att du investerar i en kombination av både hållbarhet, stil och funktionalitet.

Säkerhet i fokus: Robusta hundkoppel för din promenad.

Kraftigthundkoppel från Carhartt är mer än bara en säkerhetsgaranti för din hund. Med dess hållbara rep och solida grepp kan drag och påfrestningar från hunden motstås. Carhartts hundesnörenär det ideella valet för dem som önskar bättre synlighet och hållbarhet under promenader med sin hund. Hundesnörenna er alsidige och kan användas för både träning och dagliga promenader i vardagen. De är tillverkade av 100% nylon och är speciellt designade med en Duck-Canvas-vävning som garanterar enastående styrka. För extra bekvämlighet och funktionalitet finns det också extra gated klipp på ett urval av Carhartts hundkoppel, vilket ger fler fästningsalternativ. Detta gör det lätt att anpassa och justera snöret efter preferenser och behov. Hos Feiber hittar du ett stort urval av hundesnörenfrån Carhartt finns det i olika färger och mönster, så att du kan hitta en som passar din personliga smak.

Skydda din hund från vind och väder.

Många av Carhartts hundtäcken är utvecklade med Rain Defender®-teknologin, vilket gör dem vattenavvisande och hjälper till att hålla din hund torr i vått väder. De är dessutom designade med justerbara remmar och stängningar för att säkerställa en bra passform, så att de är lätta att ta av och på. Carhartts hundtäcken kommer i olika storlekar och designer, så att du kan hitta den som matchar dig och din hunds behov. Behöver du en reflekterande hundtäcke, som är designad med fokus på säkerhet och synlighet, är Carhartts utbud också lämpligt för detta ändamål. Carhartts reflekterande hundtäcke. ett bra val. Med de reflekterande detaljerna på sidopanelerna och över ryggen säkerställer du att din hund blir synlig för bilar, cyklister och fotgängare när du går ut på promenader under tidiga morgontimmar eller sena kvällar. Därutöver hittar du hundtäcken i de klassiska färger och mönster, som är inspirerade av Carhartts ikoniska arbetsklädeskollektioner. Från deras berömda bruna och beige nyanser till deras karaktäristiska Carhartt-logotyp är hundtillbehören inte bara funktionella utan också en fröjd för ögat att se på.

Få mer inspiration - läs våra andra artiklar på sidan.

kort logoer
kort logoer