I mitt arbete som fotograf och mycket aktiv friluftsmänniska är det viktigt att kläderna jag använder är väldigt funktionella och slitstarka. Carhartt uppfyller dessa kriterier.

Vi pratade med Thomas om vilken Carhartt t-shirt som är hans favorit. Det tog inte lång tid innan han nämnde våra force t-shirts från Carhartt. Som fotograf och friluftsentusiast säger Thomas: “Min favorit-t-shirt är en lite äldre modell, men med Force-teknik. Det gör att den är snabbtorkande och väldigt svetttransporterande. En viktig detalj om t.ex. jag är på resa i flera dagar och inte byter kläder så ofta.”

Thomas använder våra force t-shirts flitigt året runt. Han säger: “Problemet med mina Carhartt t-shirts är att jag sällan har dem för mig själv.” Han har några döttrar som älskar att “låna” hans kläder då och då.

Thomas säger också att “T-shirten är väldigt robust, så när jag springer genom skogen som en gasell så slits den inte i stycken. Jag är hård mot mina kläder och förväntar mig mycket av dem. När jag är ute och utrymmet i ryggsäcken är begränsat, används mina t-shirts till exempel som kudde, kökshandduk samt handduk, och då och då för att skrämma några stridslystna gäss på flykt.”

Thomas bär en Carhartt force t-shirt
"Jag är hård mot mina kläder och förväntar mig mycket av dem" - Thomas

kort logoer
kort logoer