Håll dig torr med Carhartt Rain Defender-teknologin.

Det finns inget som heter dåligt väder bara dåliga kläder.

Känner du till känslan av att du känner dig begränsad på grund av regnväder? Har du någonsin hört talas om en vattentät hoodie? Och betyder det att du kan hoppa i havet utan att bli blöt? Vad är skillnaden mellan vattentät och vattenavvisande? Få svaret i den här artikeln.

Sommaren i Sverige är ofta förknippad med stora mängder regn. Vi anser inte att vädret ska vara en begränsning för dig och dina utomhusaktiviteter. Det är därför vi vill introducera dig för Carhartt Rain Defender ® teknik. En teknik som kommer att göra ditt liv enklare och dina kläder mer praktiska.

Carhartt Rain Defender teknik

Carhartt Rain Defender ® teknik

Den hållbara och vattenavvisande ytan av Rain Defender ® -teknologin gör plagget resistent mot regn, dimma och snö. Med en otroligt hållbar och pålitlig vattenavvisande yta är du säker på att fukt och regndroppar kommer att rinna av klädernas yta.

Detta håller dig torr längre på jobbet. Rain Defender® behåller 70 % styrka även efter 20 tvättar.

Robusta och högpresterande regnkläder är en ikonisk Carhartt funktionalitet och en nödvändighet för alla som arbetar utomhus. Det är din utrustning som gör skillnaden mellan att få det sista jobbet gjort eller att komma tillbaka för att avsluta gårdagens arbete på grund av dåligt väder.

Rain Defender ® slitstarka vattenavvisande plagg är lika funktionella och bekväma oavsett om du fiskar, jagar, arbetar eller står vid sidan av en fotbollsmatch i ett ruskigt novemberregn.

Carhartt Wind Fighter ® teknologi

Var visslande glad för den blåsande vinden. Med Wind Fighter®-teknik är du säker på ett membran som hindrar vinden från att tränga in.

Produkter som innehåller Wind Fighter®-teknologi har lagt till ett membran som hindrar vinden från att tränga in i tyget och nå din hud.

Carhartt Wind Fighter Hoodie – En vattenavvisande hoodie

Rain Defender och Wind Fighter-tekniken finns bland annat i vår Wind Fighter hoodie från Carhartt. Denna hoodie är både vind- och vattenavvisande och är ett absolut måste i varje garderob. Luvtröjan kan användas som en övergångsjacka, men kan även användas under din jacka under årets kallare månader.

Letar du efter en lätt övergångsjacka som du kan använda på sommaren? Då kan vi definitivt rekommendera vår Wind Fighter hoodie.

Carhartt wind fighter luvtröja - grå
Carhartt wind fighter luvvtröja - svart
Carhartt wind fighter luvvtröja - svart
Carhartt wind fighter luvtröja - grøn
Carhartt wind fighter luvvtröja - svart
Carhartt wind fighter luvvtröja - svart

En vattenavvisande hoodie – cool, men vad mer kan den göra?

  • Relaxed fit – Avslappnad passform
  • En tredelad luvkonstruktion med spetsstängning
  • 100 % polyester invändigt fleecefoder – 100 % bekvämt och mjukt
  • Bröstficka med dragkedja – skyddar din telefon
  • Framfickor – fickor för att värma händerna
  • Ribbstickade muddar i midjan och vid handleden – skyddar mot vind och kyla

Vad är skillnaden mellan vattentät och vattenavvisande?

Carhartt Rain Defender är en vattenavvisande teknik, vilket betyder att den är byggd för att tåla lätt regn. Denna teknik passar bäst för dig som är utomhus relativt lite eller sällan går igenom en skur.

Å andra sidan, om vi tittar på en produkt som är vattentät bör du leta efter Carhartt Storm Defender-teknik. Denna teknik är både vattentät och andas och finns oftast i våra Carhartt-jackor. Tekniken är byggd för att stoppa varje regndroppe men låta din kroppsvärme komma ut. Denna teknik är gjord för att klara stora mängder vatten och regn, till skillnad från Rain Defender-tekniken som helt enkelt är vattenavvisande.

kort logoer
kort logoer