Husforbi klädkollektion

25 år på gatan

#gemenskapen #kärlektillgemenskapen

Carhartt och Hus Forbi har arbetat tillsammans i ett antal år för att utveckla säljarnas välkända uniformer. En diskret vänskap mellan Carhartt och Hus forbi har nu blivit en större gemenskap. Carhartt har därför hjälpt Hus Forbi med en jubileums line. Klädkollektionen har exakt samma teknologier och håller därför hus forbi säljaren varm och flexibel varje dag.

25 års jubileum

#gemenskapen #25år #jubileum

Med anledning av Hus Forbis 25-årsjubileum fokuserar vi på det som för oss samman, snarare än det som skiljer oss åt. För oss är den viktigaste agendan samhället. Gemenskap mellan grupper av hemlösa och socialt utsatta människor, gemenskap i Sverige. En gemenskap där vi lär känna varandra, delar värderingar, ser varandra i ögonen och investerar tid i varandra över samhällets skikt.

För att skapa en större dialog har Hus Forbi samlat allt digitalt. Du kan därför följa hashtaggen – #gemenskap – där människor delar bilder på sig själva iklädda våra 25-årskläder. Detta för att skapa en gemensam agenda, ett gemensamt flöde, där vi tillsammans, var och en av oss, kan skrika högt och skydda samhället.

Jubileumskollektion

Byggd enligt samma teknik

#gemenskapen #carhartt #feiber

Carhartt är mer än bara ett klädmärke. I mer än 130 år har vi finjusterat, optimerat och byggt våra produkter starkare, bekvämare och samtidigt behållit ett rått utseende. Våra kläder utgår från våra kunders behov och de krav som ställs på passform, textil och hållbarhet. Det är just därför Hus Forbi anser att våra kläder var det perfekta valet för deras tidningsförsäljare. Att bo på gatan ställer höga krav på kläder. Här är inte kläder något som hänger i en garderob, utan nödvändigt för att överleva.

Hur bidrar du till din LOKALA Hus Forbi säljare?

#gemenskapen #lokala #husforbisäljare

MED DE FÖRSTA 1000 BESTÄLLNINGARNA MEDFÖLJER ETT GÅVEKORT PÅ 100 SEK SVENSKT SUPERMARKET

Vi hoppas att du använder presentkortet hos din lokala Hus Forbi-säljare. På så sätt sprider du kärlek och glädje på gatan – och stöttar samhället. Genom att ta en bild på dig själv bärande kläderna under hashtaggen #gemenskapen är du också med i dialogen online.

Artikel

I samarbete med Hus Forbi har vi skrivit en artikel där du kan läsa utförligt om Hus Forbis ursprung och hur vi dagligen samarbetar för att skapa det bästa ramverket för alla Hus Forbi-säljare i Sverige.